U bent hier: Ons aanbod > Zoek op thema > Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

U vindt het belangrijk dat uw medewerkers fit en gezond zijn. Dat is positief voor de sfeer in uw bedrijf, maar ook voor de productie, klantvriendelijkheid en een verminderd verzuim. Als u wilt weten hoe het met de gezondheid van uw medewerkers gesteld is, kunt u hen een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aanbieden. Het PMO kan worden aangevuld met PAGO elementen waarmee u voldoet aan de verplichtingen van de Arbo-wet. Hebt u interesse? Wij bieden u graag het PMO aan.

Wat kan Tinguely Xpert voor u doen?

Naar aanleiding van uw wensen stemmen wij de werkwijze met u af. Wij stellen voor uw medewerkers een vragenlijst samen die aansluit op uw wensen.

Wij nemen het PMO bij uw medewerkers af. Het PMO bestaat uit een algemene health check, die kan worden aangevuld met onderzoeken naar uw wens. In de health check krijgen uw medewerkers een medische vragenlijst om in te vullen. Daarnaast krijgen zij onderzoek door middel van een biometrie. De biometrie bestaat onder andere uit een bloed-, urine-, gehoor-, en oogonderzoek. Na afloop van de onderzoeken worden de resultaten besproken met uw werknemers en kan er indien nodig een doorverwijzing worden gedaan. Samen met u bepalen wij welke onderzoeken verricht zullen worden en voeren deze voor u uit.

Na uitvoering van het PMO adviseren wij uw werknemers persoonlijk over de te nemen vervolgstappen. Daarnaast zullen wij u een algemeen advies geven over te nemen maatregelen en een groepsrapportage aanbieden.

Als vervolg hierop helpen wij u graag bij de implementatie van deze maatregelen en adviseren wij u hierover.

Resultaat

  • U krijgt inzicht in de medische gesteldheid van uw werknemers en u kunt hier naar aanleiding van onze adviezen op inspelen.
  • Uw werknemers ontvangen een advies op maat betreffende de medische gesteldheid.
  • Met een PMO kunnen beroepsziekten en arbeidsgebonden aandoeningen worden voorkomen.
  • U bewaakt de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers.
  • Door middel van het PMO zal het functioneren van uw werknemers verbeteren en de inzetbaarheid van uw werknemers worden vergroot.
  • Het verzuim binnen uw bedrijf neemt af, zodat ook de verzuimkosten verminderen.

Doorlooptijd

De doorlooptijd is afhankelijk van het aantal deelnemers aan het PMO en de keuze voor aanvullende onderzoeken.

Download productblad

Contact

T   030 212 38 90
E   infoexperts@zorgvandezaak.nl


“Het belangrijkste in communicatie is te horen wat er niet wordt gezegd” - Peter Ferdinand Drucker